Informacije

Akustika Pirman d.o.o.
Turjak 60
SI-1311 Turjak

Kontaktna oseba: Jože Pirman

T: +386 1 788 19 16
F: +386 1 788 19 17
M: +386 41 621 348

E: akustika@pirman.si

 
 
 

Akustika Pirman - Facebook

 
 
 

Akustika Pirman na Facebooku

 
 
 

O Akustiki Pirman

Več kot 20-letna tradicija, bogate izkušnje in dobro založeno skladišče lastne akustična opreme za ozvočenje prireditev so garancija za zanesljivo opravljeno storitev.

Vrsta referenc je dolga, saj smo v mnogih letih svojega delovanja ozvočili in osvetlili številne prireditve. Od govora nekdanjega predsednika ZDA, Billa Clintona na Kongresnem trgu v Ljubljani, do mnogih odmevnih glasbenih koncertov in množičnih športnih prireditev. Še vedno pa so nam najbolj pri srcu koncerti narodno zabavne glasbe, po katerih smo tudi najbolj prepoznavni.

Kako delamo?

Optimalen zvok na prireditvi je odvisen od številnih dejavnikov: velikosti prireditvenega prostora, števila obiskovalcev, vrste predvajanih zvokov (govor) ali zvrsti glasbe, ... To pa še ni vse: da bi zagotovili kvalitetno storitev, svoje naročnike povprašamo tudi o tem, kaj pričakujejo od nas, kakšen je dostop do prireditvenega prostora, kako je z virom energije, kakšen bo program prireditve, ... Prvi preizkus opreme poteka že v domačem skladišču, nato se z vsakim glasbenikom posebej opravi tonska vaja, če je le mogoče pa tudi tehnična vaja z govorci. Ne bodite preveč presenečeni, če vas bomo vprašali tudi to, kako visok je govorec. To je le dokaz, da nič ne prepuščamo naključju in da se na vsak dogodek temeljito pripravimo. Prav zato ste lahko prepričani, da bo med prireditvijo vse teklo tako, kot je treba.

Ko zveni

Akustika Pirman daje dogodkom zvokovno, svetlobno in vizuelno podobo. Z enim samim telefonskim klicem lahko uredite

  • ozvočenje,
  • osvetlitev in
  • odrsko alu konstrukcijo.

Vsak organizator dogodka si želi, da bi prireditev uspela. Brez dobrega ozvočenja, varnega odra in primerne svetlobe še tako dobri izvajalci in še tako eminentni nastopajoči izgubijo na vrednosti. Zato Akustika Pirman na prireditvah poskrbi, da se odlična akustika in skladna luč združita na primernem odru.

Kaj nas ločuje od drugih?

  • Tradicija, ki nam je dala neskončen seznam referenc.
  • Izkušnje, ki pridejo samo z dolgoletnim delom.
  • Bogat park lastne opreme, kar nam zagotavlja večjo prilagodljivost pri ozvočenju in osvetljevanju, hkrati pa tudi optimalnejše delo zaradi boljšega poznavanja tehničnih zmožnosti posamezne naprave.
  • Občutek za zvok, ki se ga ne da naučiti, lahko je le podarjen.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.